مواد لازم برای مرغ شکم پر
مرغ کامل ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
سیب زمینی ۲ عدد
هویج ۲ عدد
جعفری ۲۵ گرم
گشنیز ۲۵ گرم
نعناع و پونه ۲۵ گرم
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زرشک ۱ قاشق غذاخوری
مغز گردوی خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ شکم پر
مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل میکنیم ) مخلوط میکنیم تا یک ساعت بماند.
سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمیتفت میدهیم
و بقیه مواد یعنی مغز گردوی چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه میکنیم.
مخلوط را در شکم مرغ جای میدهیم.جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار میدهیم.
بعد شکم مرغ را میدوزیم و در قابلمهای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ میکنیم.
3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه میکنیم، تا مرغ پخته شود، ولی له نشود.
پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.
منبع : http://khandeha.avablog.ir